I Danmark er der mange muligheder for at låne penge. Du kan enten gøre det ved hjælp af en online sammenligningsportal, som Nye-Kviklån.dk, eller gå gennem de traditionelle banker som du kender dem. Dog kan det vise sig at være yderst besværligt, såfremt man som låntager er registreret i RKI.

Heldigvis er der en mulighed, hvor du som dansk statsborger kan lån penge i udlandet med dansk CPR.

Faktisk, så skal vi ikke længere væk end Sverige eller Norge, hvor dine chancer som låntager med en skidt kredithistorik kan låne penge.

lån penge i udlandet med dansk cpr

Lån penge i udlandet – hvorfor og hvordan?

Hvis du som forbruger står og er havnet i RKI, så har du måske opdaget at flere af låneudbyderne på markedet i Danmark bliver mere og mere strikse, når det kommer til RKI. Du vil derfor også opleve at få afslag på din låneansøgning. Derfor er det godt, at du kan lån penge i udlandet med dansk cpr, her er hvorfor og hvordan.

I Danmark er der krav om, at du skal kunne dokumentere for, at din økonomi kan holde til den ekstra udgift du pålægger dig selv ved et online lån.

Låneudbyderne i udlandet er ofte mere risikovillige end dem vi kender fra Danmark, hvorfor det kan være smart at låne penge i udlandet, hvis dine chancer er små herhjemme.

Lån penge i udlandet med dansk CPR, et alternativ til kviklån trods RKI.

Hvis du som dansker står og mangler penge, så kan det være en god idé at kigge imod vores nabolande. I Sverige, for eksempel, er sandsynligheden større for at få godkendt et lån som dansker.

Disclaimer: Du skal altid læse lånebetingelserne, da de kan være anderledes i Sverige, end dem du finder i Danmark.

Lån penge i udlandet med dansk CPR

Der findes en række lande, hvor du har mulighed for at låne penge, selvom du er registreret i RKI i Danmark. Dette skyldes at låneudbyderne fra udlandet ikke tjekker op på dine betalingsanmærkninger. Hvis du forsøger at låne penge i udlandet af en danskejet låneudbyder, så vil de givetvis stadig undersøge din baggrund i Danmark.

Til trods for, at du har en reel mulighed for at låne penge i udlandet, så findes der udbydere som du skal være særlig opmærksom på. Én af årsagerne til dette er, at lånevilkårene ikke minder om dem du finder i Danmark, og du kan ende med at skulle betale mange penge tilbage.

Vi anbefaler derfor altid at du læser dit tilbud grundigt igennem, således at du ikke sætter dig selv og din privatøkonomi i en dårlig position, når du skal lån penge i udlandet med dansk CPR.

Populære låneudbydere til dig, som vil låne penge i udlandet

  • ArcadiaFinans
  • Lendo
  • Finansexperter
  • Pengino
  • Axo Finans
  • Lendify

Ulemper ved at låne penge i udlandet

Først og fremmest, og måske det vigtigste at have for øje er, at lånevilkårene du indgår til, når du vil lån penge i udlandet med dansk CPR, er markant anderledes end dem du kender fra de danske låneudbydere.

Her kan det både være i et “politisk regi”, men det kan også være, at informationerne er formuleret markant anderledes, eller at der forventes mere af dig som låntager.

Hvis du derfor er fast besluttet på at optage et lån i udlandet trods RKI i Danmark, så er det din klare første prioritet at få læst op på reglerne, når det kommer til lån.

Chancerne for, at reglerne er løsere end dem vi har i Danmark, samt risikoen for at du måske optager et dårligere lån, er større. Det er derfor langt vigtigere at være godt klædt på og vide specifikt, hvad du går ind til, før du vælger at låne penge i udlandet med dansk CPR.