Kviklån uden kreditvurdering

Ansøg 100% uforpligtende!

Opdateret: 07/11-2020

Svartid: 2 minutter

Få flere personlige lånetilbud fra forskellige banker, med én ansøgning.

10.000 – 500.000 kr.
Lånebeløb

3,4 – 18,2 %
Rente

18 år
Min. alder

12 – 144 mdr.
Afbetalingsperiode

10/10 – Anmeldelsen er baseret på en samlet vurdering af lånevilkår, brugeranmeldelser samt popularitet af Letfinans.

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 125,000 kr. ÅOP 4.37 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Etb. omk 2,125 kr. Samlet tilbagebetaling 150,057 kr. Samlede kreditomkostninger 25,057 kr. Rentespænd 3,49% – 18,20%. 

Svartid: 2 minutter

Få personlige tilbud fra op til 11 anerkendte banker med én ansøgning.

10.000 – 300.000 kr.
Lånebeløb

3,55 – 21,93 %
Rente

23 år
Min. alder

12 – 144 mdr.
Afbetalingsperiode

9,8/10 – Anmeldelsen er baseret på en samlet vurdering af lånevilkår, brugeranmeldelser samt popularitet af LendMe.

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 84 måneder Etabl.omk.375 kr. Variabel debitorrente: 5,45 – 9,95 % ÅOP: 5,66 – 10,18 % Månedlig ydelse: 725 – 861 kr. Samlede kredit omk.: 11.938 – 22.312 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 61.938 – 72.312 kr.

Svartid: 1 time

Lynhurtigt svar på din ansøgning. Betal ud når du vil, indfri lånet uden omkostninger.

10.000 – 50.000 kr.
Lånebeløb

11,9 – 24,9 %
Rente

21 år
Min. alder

24 – 120 mdr.
Afbetalingsperiode

9,2/10 – Anmeldelsen er baseret på en samlet vurdering af lånevilkår, brugeranmeldelser samt popularitet af LEASY Minilån.

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr.Løbetid: 84 måneder kr. Variabel debitorrente: 9,9 – 19,56 % ÅOP: 12,66 – 22,92 % Månedlig ydelse: 353 – 454 kr. Samlede kredit omk.: 9.629 – 18.134 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 29.629 – 38.134 kr. 

I nogle tilfælde vil vi modtage kommission fra de repræsenterede udbydere. Størrelsen på denne kommission kan have indflydelse på sorteringsrækkefølgen. Oplysningerne om lånene kommer direkte fra udbyderne. Der tages højde for fejl og eventuelle mangler.

Bedste kviklån uden kreditvurdering i 2020

Opdateret: 07. november, 2020

Når vi danskere skal optage et kviklån uden kreditvurdering, hvad enten det er som samlelån eller som et nyt kviklån, så er det ofte fordi, vi har brug for penge her og nu.

Det er altså alfa og omega, at pengene går ind på vores konto prompte.

Netop derfor er kviklån blevet så populære, da selve ansøgningsprocessen er ganske kort og ligetil. Hvis du har behov for at finde det billigste kviklån, så anbefaler vi at du læser vores guide til det på linket. Hvis du derimod har behov for et kviklån uden kreditvurdering, så er du landet på den helt rigtige guide.

Nye-Kviklån.dk er her for at guide dig så godt igennem processen som muligt! Lad os begynde.

Kviklån uden kreditvurdering

Hvad er en kreditvurdering?

En kreditvurdering er, en omfattende analyse af din overordnede kreditværdighed og evne til at tilbagebetale det skyldige beløb.

Uanset om du anvender en traditionel bank, eller en online kviklånsudbyder, så er fællesnævneren at de begge skal vurdere, om du har økonomi til at tilbagebetale din gæld til pengeinstituttet.

Du giver dem derfor adgang til, at tjekke din nuværende økonomiske situation, samt eventuelle gamle gældsposter.

Hvis du sørger for at betale dine regninger til tiden og ikke bruger mere end du har behov for, samt hvad du har råd til at bruge, så ser det allerede lyst ud for dig.

Derudover gælder det naturligvis om at have en stabil økonomi, samt du må ikke være registreret i RKI.

Sådan udføres en typisk kreditvurdering

Når en låneudbyder laver en kreditvurdering af dig, betragtes det som et følsomt stykke data.

Det er altså kun virksomheden, som har behov for at få adgang til dine økonomiske oplysninger, som har mulighed for at tilgå rapporten. Når en låneudbyder skal lave en kreditvurdering af dig, som potentiel kunde, så går de ind og indsamler informationer om din økonomi fra alle tilgængelige kilder.

Disse inkluderer skatteregistre, for at se om du er registreret i RKI.

I langt de fleste tilfælde bliver din kreditrapport færdiggjort ganske kort tid efter du har indsendt dine data. Du vil derfor også opleve, at ekspeditionstiden er ekstremt kort, når du ansøger om et kviklån online.

Findes der kviklån uden kreditvurdering i dag?

Det korte svar på dette spørgsmål er “ja“.

Men, før du kan optage et kviklån uden kreditvurdering, så er det vigtigt at du er realistisk med din låneansøgning.

Hvis du eksempelvis skal ud og låne flere hundredetusinde kroner, så vil alle seriøse kreditinstitutter kræve, at der bliver lavet en kreditvurdering af dig som låntager, samt du skal indsende dokumentation for din situation.

Har du derimod blot brug for det billigste kviklån her og nu, vil du opleve at langt flere af disse, har mod på at hjælpe dig med dit kviklån uden kreditvurdering. Som udgangspunkt er kviklån mindre end eksempelvis forbrugslån. Netop derfor bliver der sjældent stillet de store krav til dig som låntager – så længe du har styr på økonomien.

Det skyldes naturligvis at desto mindre lånebeløbet er, desto mindre risiko løber udbyderen.

  • OBS – I dag er det ikke muligt at optage et kviklån uden kreditvurdering af dig som låntager.

Dette har ikke noget med dig at gøre – tværtimod.

Dette er udbyderen sikkerhed for, at de får deres penge tilbagebetalt rettidigt. Når det så er sagt, så stiller de fleste låneudbydere på nettet færre krav til dig, hvis du skal optage et kviklån uden kreditvurdering.

Samtidig gælder det, at med et mindre kviklån, så vil selve ekspeditionstiden af din ansøgning være væsentligt kortere, hvis man sammenligner med større lånebeløb.

Årsagen til den kortere behandlingstid er, at der ikke er en masse papirarbejde, som skal foretages på forhånd, da alle nødvendige oplysninger ligger tilgængelige og bliver henved via dit NemID.

(Hvis du accepterer dette, naturligvis).

Typisk, når man leder efter det bedste kviklån online, så får man svar med det samme.

Derfor kan vi vist godt tillade os at sige, at et kviklån fra en udbyder, som ikke stiller de store krav til dig som låntager er ideelt, hvis du står og mangler penge her og nu.

Krav til dig som låntager

Til trods for, at du vil opleve at enkelte låneudbydere stiller færre krav til dig, når du ansøger om kviklån uden kreditvurdering, så vil der under alle omstændigheder være enkelte krav, som du skal opfylde – uanset hvilken udbyder du vælger.

  • For det første skal du være fyldt 18 år og have en dansk adresse.

Vær dog opmærksom på, at enkelte låneudbydere vil kræve at du er fyldt 20 år, med fast indkomst.

  • Derudover skal du have en gyldig e-mail adresse og et NemID, som du kan anvende til at underskrive lånekontrakten, såfremt du bliver godkendt.

I rigtig mange tilfælde vil der også stilles et krav om at du har en gyldig netbank, da pengene ofte bliver overført til denne. Dog er det mere regel end undtagelsen, at alle danske statsborgere har en netbank tilknyttet deres primære bank, hvorfor dette ikke burde være et større problem.

  • Vigtigst af alt, når du ansøger om et kviklån uden kreditvurdering, er at du skal have en fornuftig økonomi, som kan bære renten og gøre dig i stand til at tilbagebetale dit lån rettidigt.

Det betyder blandt andet, at du ikke må være registreret i RKI.

Nye-Kviklån.dk anbefaler ligeledes at du altid sørger for at ansøge realistisk, baseret på et sundt budget, således du ikke vælter din personlige økonomi, for at optage et kviklån uden kreditvurdering.

Vil du eksempelvis optage et kviklån som studerende, eller har en lav månedlig indtægt, så skal du altid vælge er lånebeløb, som du rent faktisk kan tilbagebetale.

Med ovenstående in mente, er der kun tilbage at sige:

Held og lykke med din jagt på det bedste kviklån!