Kviklån 18 år

Ansøg 100% uforpligtende!

Opdateret: 07/11-2020

Svartid: 2 minutter

Få flere personlige lånetilbud fra forskellige banker, med én ansøgning.

10.000 – 500.000 kr.
Lånebeløb

3,4 – 18,2 %
Rente

18 år
Min. alder

12 – 144 mdr.
Afbetalingsperiode

10/10 – Anmeldelsen er baseret på en samlet vurdering af lånevilkår, brugeranmeldelser samt popularitet af Letfinans.

Eks.: Samlet kreditbeløb 125,000 kr. ÅOP 4.37 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Etb. omk 2,125 kr. Samlet tilbagebetaling 150,057 kr. Samlede kreditomkostninger 25,057 kr. Rentespænd 3,49% – 18,20%. 

Svartid: 2 minutter

Få flere personlige lånetilbud fra forskellige banker, med én ansøgning.

10.000 – 350.000 kr.
Lånebeløb

3,55 – 19,95 %
Rente

18 år
Min. alder

12 – 180 mdr.
Afbetalingsperiode

9,4/10 – Anmeldelsen er baseret på en samlet vurdering af lånevilkår, brugeranmeldelser samt popularitet af udbyderen Lånio.

Eks.: 75.000 kr. over 144 mdr. Mdl. ydelse på 676 kr. – 997 kr. med en debitorrente på 3,49% – 11,99%. Stiftelsesomkostninger på 1275 kr. ÅOP på 4,63% – 12,98%. Samlede omkostninger på 22.384 kr. – 68.568 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb på 97.384 kr. – 143.568 kr.

Svartid: 2 minutter

Lynhurtigt svar på din ansøgning. Betal ud når du vil, indfri lånet uden omkostninger.

1.000 – 20.000 kr.
Lånebeløb

4,44 %
Rente

19 år
Min. alder

3 – 12 mdr.
Afbetalingsperiode

9,3/10 – Anmeldelsen er baseret på en samlet vurdering af lånevilkår, brugeranmeldelser samt popularitet af KRONELÅN.

Eks.: Ved et samlet kreditbeløb på 10.000 kr. over 12 mdr. Min/max. månedlig ydelse 1003,70 – 1044,40 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,44%. De samlede kreditomkostninger er: 2288,60 kr. inkl. et administrationsgebyr på 2000 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb er 12.288,60 kr. – ÅOP 24,9%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

I nogle tilfælde vil vi modtage kommission fra de repræsenterede udbydere. Størrelsen på denne kommission kan have indflydelse på sorteringsrækkefølgen. Oplysningerne om lånene kommer direkte fra udbyderne. Der tages højde for fejl og eventuelle mangler.

Kvilån 18 år, find de bedste lån her

Opdateret: 07. november, 2020

De fleste ved, at det kan være hårdt at være studerende. Pengene er små, bøgerne er mange og studiet kræver mere og mere tid. Det kan derfor være svært at få SU’en til at slå til.

De fleste har måske spurgt sig selv, hvad er løsningen på en presset økonomi?

Én af mulighederne, som flere og flere unge benytter sig af kviklån til 18 årige. Det er der flere årsager til. Én af årsagerne til dette er den store fleksibilitet, der er ved et kviklån. Herudover er det nemt og hurtigt at ansøge om og hele ansøgningsprocessen foregår 100% anonymt. Derudover er der ingen, som sætter spørgsmålstegn ved, hvad pengene skal bruges til.

Der er derfor ingen lange møder eller skeptisk bankrådgiver, som stiller spørgsmål til dig.

I denne artikel vil vi udelukkende fokusere på “Kviklån 18 år”, da det ikke er alle låneudbydere, som tilbyder kviklån til netop denne befolkninsgruppe.

Hvis vi sammenligner kviklån til 18 årige med andre lignende låneformer, så er det langt lettere at blive godkendt til netop denne låneform. Det kræver for det meste at du er over 18 år, samt at du ikke står registreret i RKI.

kviklån 18 år

Find det billigste kviklån 18 år

Selvom de fleste ved, at kviklån ofte er forbundet med tårnhøje renter, så er det stadig muligt at finde frem til det billigste kviklån, hvis man gør sit forarbejde grundigt.

Det kan virke uoverskueligt, man bare rolig, Nye-Kviklån.dk er her for at guide dig til at finde frem til det billigste og bedste kviklån til dit behov.

Herunder finder du vores tips til, hvordan du finder det bedste kviklån 18 år:

Ansøg flere steder

Som vi i vores andre artikler beskriver, så er det vigtigt at man ansøger flere steder, gerne 3-5 steder. Årsagen til dette er, at det er 100% gratis og uforpligtende at sende en låneansøgning afsted.

Ved at ansøge flere steder om et kviklån 18 år, giver du dig selv de bedste forudsætninger for, at finde frem til det billigste kviklån på markedet.

Du binder dig først, når du har underskrevet din lånekontrakt, som låneudbyderen sender til dig. Når du har flere tilbud liggende foran dig, så er det langt lettere at sammenligne renter, vilkår og ÅOP. Således finder du frem til det absolut bedste kviklån 18 år.

Kig på ÅOP’en

Den hyppigste fejl, som vi hos Nye-Kviklån.dk ser 18 årige begå er, at de kun kigger på, hvilken rente, der er på lånet. Renten er naturligvis også vigtig at kigge på, der er ikke noget der. Men man bør altid tjekke det, der hedder ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent).

I ÅOP’en indgår ting, såsom renter, gebyrer ved stiftelse, administrationsomkostninger og så videre. Du kan altså se helt præcist, hvad dit lån kommer til at koste dig og du har derfor lettere ved at sammenligne og finde et billigere kviklån 18 år.

Læg et budget

Selvom det måske lyder trist og meget lidt sexet, så vil vi altid anbefale dig at lægge et budget, inden du overhovedet begiver dig ud i at sammenligne kviklån 18 år.

Ved at lægge et budget, kender du 100% til dine faste indtægter og udgifter, hvorved du ved hvor meget din økonomi kan holde til. Du er dermed langt bedre klædt på til at se, om du har til at betale dine regninger rettidigt.

Hvis du ikke er bekendt med, hvordan du lægger et budget, så har TÆNK gjort det nemt for dig.

Tilbagebetal rettidigt

Et kviklån 18 år, kan blive rigtig dyrt, såfremt du ikke overholder din tilbagebetaling. Hvis du overskrider dine rater, vil der komme ekstra renter på, hvorfor det kan blive en rigtig dyr fornøjelse.

Vi kan derfor ikke understrege vigtigheden i, at tilbagebetale sine rater rettidigt, nok.

I værste tilfælde kan du ende med at blive registreret i RKI, hvilket kan ødelægge dine muligheder på den lange bane. Sørg derfor altid for at betale til tiden, således du er sikret at dit kviklån ikke bliver dyrere end højest nødvendigt.

Fordele ved kviklån 18 år

Det kan være svært at låne penge som 18 årig i Danmark.

I hvert fald, hvis du forsøger at optage et lån i banken til forbrug. Den typiske årsag til dette er, at bankerne løber en større risiko ved at låne dig pengene, da du ikke nødvendigvis har en fast indkomst til at dække udgifterne.

Hos langt de fleste banker gælder det, at de vil opfordre dig til at åbne en kassekredit, eller søge om et SU-lån.

Herunder har vi samlet nogle af de væsentligste fordele ved kviklån 18 år:

  • Det er let at blive godkendt.
  • Det er hurtigt og nemt.
  • Dit lån, dine penge.

Når man taler om fordele, så skal man naturligvis huske på, at der også er ulemper forbundet med et kviklån. Disse vil vi gennemgå herunder.

Ulemper ved kviklån 18 år

Den klart største ulempe, der er ved kviklån 18 år, er den høje rente, der kan være forbundet med lånet, sammenlignet med et SU-lån.

Ganske enkelt betyder det, at du skal betale et større beløb end der du låner.

Når du er 18 år, vil din rente være højere, da selskaberne løber en unødig risiko. Du bør derfor overveje om det er nødvendigt at optage et kviklån, eller om du kan spare op i stedet. Så længe du ved, at renten er relativt høj, kan du dog sikre dig, at du kan betale dine månedlige rater gennem et budget.

Kviklån 18 år uden sikkerhed

En af de helst store fordele ved at optage et online kviklån 18 år er, at du ikke behøver at stille en sikkerhed for lånet.

Der er altså ingen lange forhandlinger med en bankrådgiver eller andet pengeinstitut om du kan få lov til at låne pengene. Du har derfor mulighed for at optage et kviklån allerede i dag og bruge pengene til netop dét du står og mangler. Mulighederne er mange, og det er kun dig og din fantasi, som sætter grænserne.

I vores oversigt øverst på siden, finder du kun 3 udbydere, som alle accepterer låneansøgninger fra 18 årige.

Find dit nye kviklån hos Nye-Kviklån.dk

Her hos Nye-Kviklån.dk ønsker vi at gøre markedet inden for kviklån så gennemsigtigt og overskueligt som hovedet muligt. Derfor viser vi kun de udbydere, som er relevante inden for hver sin kategori.

Hos os skal det ikke være én stor jungle, at finde frem til sit næste kviklån. Netop derfor finder du kun 3 låneudbydere til kviklån 18 år her.

Hvis du har behov for at finde andre låneudbydere, så er du meget velkommen til at tage et kig på vores andre sider og lade dig inspirere. Vi håber du har fået noget godt ud af vores guide og med ovenstående in mente, er der kun tilbage at sige:

Held og lykke med din jagt på det bedste kviklån 18 år!