Billigste kviklån

Ansøg 100% uforpligtende!

Opdateret: 07/11-2020

Svartid: 2 minutter

Få flere personlige lånetilbud fra forskellige banker, med én ansøgning.

10.000 – 500.000 kr.
Lånebeløb

3,4 – 18,2 %
Rente

18 år
Min. alder

12 – 144 mdr.
Afbetalingsperiode

10/10 – Anmeldelsen er baseret på en samlet vurdering af lånevilkår, brugeranmeldelser samt popularitet af Letfinans.

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 125,000 kr. ÅOP 4.37 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Etb. omk 2,125 kr. Samlet tilbagebetaling 150,057 kr. Samlede kreditomkostninger 25,057 kr. Rentespænd 3,49% – 18,20%. 

Svartid: 2 minutter

Få personlige tilbud fra op til 11 anerkendte banker med én ansøgning.

10.000 – 300.000 kr.
Lånebeløb

3,55 – 21,93 %
Rente

23 år
Min. alder

12 – 144 mdr.
Afbetalingsperiode

9,8/10 – Anmeldelsen er baseret på en samlet vurdering af lånevilkår, brugeranmeldelser samt popularitet af LendMe.

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 84 måneder Etabl.omk.375 kr. Variabel debitorrente: 5,45 – 9,95 % ÅOP: 5,66 – 10,18 % Månedlig ydelse: 725 – 861 kr. Samlede kredit omk.: 11.938 – 22.312 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 61.938 – 72.312 kr.

Svartid: 1 time

Lynhurtigt svar på din ansøgning. Betal ud når du vil, indfri lånet uden omkostninger.

10.000 – 50.000 kr.
Lånebeløb

11,9 – 24,9 %
Rente

21 år
Min. alder

24 – 120 mdr.
Afbetalingsperiode

9,2/10 – Anmeldelsen er baseret på en samlet vurdering af lånevilkår, brugeranmeldelser samt popularitet af LEASY Minilån.

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr.Løbetid: 84 måneder kr. Variabel debitorrente: 9,9 – 19,56 % ÅOP: 12,66 – 22,92 % Månedlig ydelse: 353 – 454 kr. Samlede kredit omk.: 9.629 – 18.134 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 29.629 – 38.134 kr. 

I nogle tilfælde vil vi modtage kommission fra de repræsenterede udbydere. Størrelsen på denne kommission kan have indflydelse på sorteringsrækkefølgen. Oplysningerne om lånene kommer direkte fra udbyderne. Der tages højde for fejl og eventuelle mangler.

Billigste Kviklån 2020

Opdateret: 07. november, 2020

Selv de billigste kviklån er trods sin 48 timers betænkningstid, stadig én af de mest populære låneformer blandt danskerne, da det er en nem og hurtig vej til at låne penge til lige netop det, som du drømmer om. Én af årsagerne til kviklånets popularitet er den meget fleksible låneform, som åbner op for små, for såvel store beløb.

Selv de billigste kviklån bliver ofte gjort til syndebuk grundet den meget negative omtale i medierne. Ofte skyldes det, at det har været alt for dyrt at optage et kviklån, da omkostningerne, der var forbundet hermed, var alt for dyre. Her hos Nye-Kviklån.dk ligger vi ikke skjul på, at der tidligere har været enkelte udbydere, der har taget godt ved, når renter og ÅOP skulle tilbagebetales. Med politikernes nye lovgivning om, et ÅOP loft og nye reguleringer i forhold til renten, så er det muligt at holde omkostningsniveauet nede. Hermed sikrer du et relativt billigt kviklån.

I denne artikel om, hvordan man finder det billigste kviklån, vil vi kigge på hvilke fordele og ulemper, der er forbundet med et kviklån, og hvad du som forbruger kan gøre, for at sikre dig, det billigste kviklån.

billigste kviklån

Hvad definerer et billigt kviklån?

Når man taler om kviklån, som begreb, så er der tale om en låneform, som dækker rigtig mange låneformer. Disse “kviklån” kendetegnes dog ved, at de alle sammen foretages online.

Et andet kendetegn ved denne låne form er, at pengene hurtigt overføres til din konto, efter du har godkendt et lånetilbud fra én af udbyderne. Faktisk kan man sige, at et kviklån er stik modsat det traditionelle banklån, da det går hurtigt og løber over ganske kort tid (typisk).

Som med alle andre lånetyper, så vil man opleve at der er en række fordele og ulemper forbundet med selv det billigste kviklån, disse vil blive gennemgået herunder.

Fordele

Set med vores øjne, er der rigtig mange fordele ved at optage et kviklån, dog forudsat at man læser på lektien inden. Særligt 2 ord, dukker op som de helt klare fordele og disse er – hurtigt og nemt.

Andre ord, som kunne sættes på fordelene ved et kviklån er:

  • En hurtig ansøgningsproces
  • “Nemt” at blive godkendt
  • Penge til fri afbenyttelse

Ulemper

Den eneste reelle ulempe, som vi kan komme på ved et kviklån er, at renten er forholdsvis høj, hvis man sammenligner med andre låneformer på markedet.

Ganske enkelt betyder det, at du forpligter dig selv til at betale mere tilbage, end du reelt har lånt. Dette er naturligvis et problem, men der er en række ting du kan gøre, for at sikre dig, at du i sidste ende optager det billigste kviklån. Det kan du læse meget mere om herunder.

Hvordan finder jeg det billigste kviklån?

Før du kan finde det billigste kviklån, så kræver det at du forstår begreber såsom rente og ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). I Danmark er det vedtaget ved lov, at netop disse 2 faktorer skal fremgå af lånetilbudet.

Dette er en fordel for dig, som gerne vil finde det billigste kviklån, da lånets ÅOP, er den nemmeste måde at sammenligne flere lån.

Du skal dog huske på, at du først kan sammenligne flere kviklån, hvis lånets løbetid, beløb og alle andre detaljer, er 100% ens. Hvis du har et bestemt lånebeløb i tankerne, kan det derfor også være en god idé at ansøge om flere lån, fra flere udbydere.

Et billigt kviklån

Du sidder måske og tænker, “hvordan sikrer jeg mig selv et billigt kviklån”, efter at have læst alle vores fordele og ulemper herover.

Vi anbefaler dig, som vi kort var inde på ovenfor, at indhente tilbud fra flere låneudbydere, således du kan sammenligne kviklånets ÅOP og renter. Der er stor konkurrence om forbrugerne inden for dette marked, hvorfor du vil opleve at nogle udbydere faktisk tilbyder ganske fornuftige forhold, så længe forbrugeren overholder sine deadlines.

Den store konkurrence om forbrugerens “gunst” er med til at presse prisen, hvilket er kundens helt klare fordel, når de skal finde det billigste kviklån på markedet.

Gode råd til billige kviklån

  1. Sammenlign de forskellige lånetilbud. Her kan du enten bruge en sammenligningstjeneste som os, eller undersøge hvert enkelt kviklånsudbyder på markedet. Du skal altid benytte dig af de samme sammenligningsgrundlag (beløb, tilbagebetalingsperiode, ÅOP osv).
  2. Det billigste kviklån, og det bedste, er dét som har den laveste ÅOP, også selv om det har de højeste renter.