Bedste kviklån

Ansøg 100% uforpligtende!

Opdateret: 07/11-2020

Svartid: 2 minutter

Få flere personlige lånetilbud fra forskellige banker, med én ansøgning.

10.000 – 500.000 kr.
Lånebeløb

3,4 – 18,2 %
Rente

18 år
Min. alder

12 – 144 mdr.
Afbetalingsperiode

10/10 – Anmeldelsen er baseret på en samlet vurdering af lånevilkår, brugeranmeldelser samt popularitet af Letfinans.

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 125,000 kr. ÅOP 4.37 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Etb. omk 2,125 kr. Samlet tilbagebetaling 150,057 kr. Samlede kreditomkostninger 25,057 kr. Rentespænd 3,49% – 18,20%. 

Svartid: 2 minutter

Få personlige tilbud fra op til 11 anerkendte banker med én ansøgning.

10.000 – 300.000 kr.
Lånebeløb

3,55 – 21,93 %
Rente

23 år
Min. alder

12 – 144 mdr.
Afbetalingsperiode

9,8/10 – Anmeldelsen er baseret på en samlet vurdering af lånevilkår, brugeranmeldelser samt popularitet af LendMe.

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 84 måneder Etabl.omk.375 kr. Variabel debitorrente: 5,45 – 9,95 % ÅOP: 5,66 – 10,18 % Månedlig ydelse: 725 – 861 kr. Samlede kredit omk.: 11.938 – 22.312 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 61.938 – 72.312 kr.

Svartid: 1 time

Lynhurtigt svar på din ansøgning. Betal ud når du vil, indfri lånet uden omkostninger.

10.000 – 50.000 kr.
Lånebeløb

11,9 – 24,9 %
Rente

21 år
Min. alder

24 – 120 mdr.
Afbetalingsperiode

9,2/10 – Anmeldelsen er baseret på en samlet vurdering af lånevilkår, brugeranmeldelser samt popularitet af LEASY Minilån.

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr.Løbetid: 84 måneder kr. Variabel debitorrente: 9,9 – 19,56 % ÅOP: 12,66 – 22,92 % Månedlig ydelse: 353 – 454 kr. Samlede kredit omk.: 9.629 – 18.134 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 29.629 – 38.134 kr. 

I nogle tilfælde vil vi modtage kommission fra de repræsenterede udbydere. Størrelsen på denne kommission kan have indflydelse på sorteringsrækkefølgen. Oplysningerne om lånene kommer direkte fra udbyderne. Der tages højde for fejl og eventuelle mangler.

Bedste Kviklån i 2020, udbetaling i dag!

Opdateret: 07. november, 2020

Føler du at det er svært at finde rundt i junglen af nye kviklån, som alle skriver, at de har den laveste rente? Er du ligeledes i tvivl om, hvilke kriterier du bør kigge efter, når du skal finde det bedste kviklån?

Så kan vi trøste dig med, at du langt fra er den eneste!

Selvom et kviklån, måske virker billigt, er der visse faktorer, som kan gøre kviklånet mindre attraktivt, mindre fordelagtigt og langt dyrere for dig. Heldigvis står Nye-Kviklån.dk klar med åbne arme til at guide dig gennem junglen. I denne ultimative guide, bliver du klogere på, hvordan du finder det bedste og billigste kviklån på nettet.

I vores guide, får du gode råd med på vejen, så du får lettere ved at træffe det rigtige valg og dermed finde det bedste kviklån, med den laveste rente, som matcher din økonomiske situation.

Bedste Kviklån

Hvordan finder jeg det bedste kviklån?

Vi anbefaler altid de forbrugere, som vælger at benytte vores tjeneste til at sammenligne alle dine muligheder, før du træffer din endelige beslutning. Samtidig vil vi anbefale dig, at du bruger en sammenligningstjeneste som vores til at sammenligne kviklån ud fra lånebeløb, pris og løbetid.

Derudover er det vigtigt at du frasorterer de låneudbydere, som stiller krav, du ikke kan imødekomme.

Vi er naturligvis klar over, at der findes andre online sammenligningstjenester end Nye-Kviklån.dk. Vi anbefaler at du vælger den tjeneste, som viser det største udbud, da du derved får det bedste sammenligningsgrundlag.

Slutteligt, så anbefaler vi altid at du ansøger hos minimum 3 låneudbydere, hvor løbetid, beløb og rente er den samme. Det et gratis og uforpligtende at ansøge, hvilket giver dig et langt bedre udgangspunkt for at sammenligne lånets kvalitet.

Bedste kviklån med hurtig udbetaling

Hvis du allerede har taget beslutningen om at ansøge om kviklån, så skal du aldrig tage det første og det “bedste”, som tilbyder dig straksudbetaling – tværtimod!

Søger du efter det bedste kviklån til dig, bør du følge disse 3 trin:

 1. Sammenlign kviklån online ud fra pris, løbetid, rente og krav.
 2. Udvælg 3-5 udbydere, der opfylder dine krav (og hvis krav, du opfylder).
 3. Ansøg om kviklånet online hos de valgte låneudbydere.

Følger du disse 3 simple trin, så er du godt på vej til at finde det bedste kviklån online. I de følgende afsnit, vil vi udspecificere hvert enkelt trin mere dybdegående, så du er klædt ordentligt på.

Sammenlign kviklån online

Dit første, og måske vigtigste trin, er at vælge hvor du sammenligner markedets låneudbydere.

Det er nemlig vigtigt at man gør sit grundarbejde og undersøge hvilke lånemuligheder du har, før du sætter din underskrift hos en potentiel dårlig udbyder. (eboks.dk har skrevet en artikel om, hvordan din digitale underskrift fungerer, som vi anbefaler du læser).

Markedet for kviklån har udviklet sig til at være noget af en jungle, og det kan være svært at overskue de utallige låneudbydere.

Der findes enkelte låneudbydere, som tilbyder udbetaling af kviklån i weekenden. Hvis du derfor står og mangler pengene akut, så skal du tjekke om din låneudbyder tilbyder dette.

Vi anbefaler altid at du sammenligner flere låneudbydere og deres lån, inden du træffer din endelige beslutning. På den måde ender dit lån ikke med at blive dyrere end højest nødvendigt.

Når du sammenligner kviklån, skal du være opmærksom på følgende:

 • Prisen (renter, gebyrer, ÅOP).
 • Lånebeløb og løbetid.
 • Ekstra fordele (ex. afdragsfrihed, fleksibel tilbagebetaling, 30-dages rentefrihed o.lign).
 • Krav til dig som låntager.

Hvis der er ekstra fordele, så kan det være med til at afgøre, hvilket kviklån, der er det bedste til din økonomiske situation. Det bedste kviklån kan måske indeholde et par måneder med afdragsfrihed? Eller give dig muligheden for at skrue på betalingernes størrelse løbende?

Det er derfor altid vigtigt, at undersøge hvilke fordele, der hører med til dit måske kommende kviklån.

Hvis du har læst vores andre indlæg, så ved du at vi anbefaler at du inkluderer nye kviklån i dine overvejelser. Årsagen er, at der er stor konkurrence om kundernes gunst, hvorfor de måske har et tilbud som er svært at sige nej til.

Udvælg kviklånsudbydere

Hvis du vil øge dine chancer for at finde det bedste kviklån på markedet, anbefaler vi at du ansøger hos en håndfuld låneudbydere, som er interessante for dig.

Vi anbefaler altid at du udvælger 3-5 låneudbydere, som matcher dine kriterier. Herefter skal du sammenligne dem for at finde frem til det bedste lån til din situation.

I dag binder du dig ikke til noget, ved at sende en låneansøgning – tværtimod.

Alle låneansøgninger er 100% gratis og uforpligtende, hvorfor du kan sende lige så mange afsted, som du ønsker. Dette forøger chancen for at finde frem til det helt rigtige og bedste kviklån.

OBS!!

Selvom du ansøger hos flere udbydere, så er det ikke ensbetydende med, at du bliver tilbudt et lån hos dem alle. Hvis du ikke opfylder låneudbyderens krav, så vil de ikke låne dig penge, hvorfor det er en god idé at undersøge dette på forhånd.

Men, netop derfor er det en god idé altid at ansøge hos flere udbydere samtidigt.

Ansøg om det bedste kviklån hos udbyderen

Du kan ikke acceptere et kviklån, hvis du ikke har et NemID. Hvis du derfor har mistet dit NemID. Klik her for at bestille et nyt. Når du har udvalgt de låneudbydere, som matcher dine kriterier, skal du sende din ansøgning afsted – uafhængigt af tid og sted.

Hele ansøgningsprocessen foregår online på låneudbyderens hjemmeside.

Du skal blot udfylde en formular, med følgende informationer:

 • Navn og alder (typisk skal du være fyldt 18, 19 eller 20 år).
 • Bopæl og CPR-nummer.
 • Indkomst og job.
 • RKI.

Er du registreret i RKI, kan det have indflydelse på dine lånemuligheder. Du kan læse mere om kviklån trods RKI her.

Når du har udfyldt ovenstående formular med de relevante informationer, indsender du blot ansøgningen med dit NemID. Herefter skal du blot afvente svar på din ansøgning – det tager typisk 1 time, alt afhængig af beløbets størrelse og den enkelte låneudbyder.

Hvis din låneansøgning bliver godkendt, får du tilsendt kontrakten, som du skal læse grundigt igennem. Herefter er det op til dig at acceptere de lånevilkår, der står beskrevet.

Hvis du mener at de oplyste låneforhold virker fornuftige, skal du blot underskrive kontrakten med dit NemID, hvorefter du vil have fundet frem til det bedste kviklån baseret på dine kriterier.

Med ovenstående in mente, er der kun tilbage at sige:

Held og lykke med din jagt på det bedste kviklån!